tisdag 2 februari 2010

Ka Kaa (som sambon skulle sagt)

(Parad med Skäggsgam idag! Bearded vulture)

Oki doki, dags för lite uppdateringar. Klockan är 06.13 piiiiip, gissa vem som är vaken... jajemän du gissade rätt >.<>

Natt 1: somnade halv 4 = ca 6 timmars sömn
Natt 2: somnade halv 7 = ca 3 timmars sömn
Natt 3: somnade halv 5 = ca 5 timmars sömn
Natt 4: Hmm räkna själv.. 0 timmars sömn hittills

(minus diverse uppvaknanden och minst 1 toabesök per natt...)

Min söta vän Cattis som också äter denna medicin sa dock i söndags att hon inte sov riktigt bra förrän natt 5, så än får jag väl ge medicinen en chans.



Sömnbrist = skolbrist
Är i stort sett omöjligt att ta sig iväg till skolan med 2-4 timmars sömn i kropp o knopp, vilket det hade blivit om jag skulle upp för att hinna iväg till föreläsning. Denna vecka har jag därför tagit "sovmorgon" och sovit till 10 - halv elva! Det är verkligen tur att det är psykiatri denna kursen, känns som att jag hade ett stort försprång där ;) Så BRA att jag besökt psyk så mycket i min dar :D Visste väl att jag skulle ha nytta av det nån vacker dag hehe.

06.30 piiip


Hade kära mormor här i lördags, hon hjälpte till att diska bort det stora berg som blivit nu när jag inte orkat ta hand om det. Även om jag nu i efterhand är väldigt tacksam för denna hjälp så var det otroligt jobbigt att låta henne göra det. Kände mig så fruktansvärt misslyckad och urusel för att jag låtit det gå så långt. "varför inte ta det med en gång? går ju snabbt och lätt då!" Mormors kommentar ekar fortfarande i huvudet. Försökte förklara för henne i fredags hur jobbigt jag haft det och hur ont det har gjort, men när hon inte kunde se detta så brast det helt för mig och jag började stortjuta *skäms* Därav att mormor alltså kom hem till oss sen på lördag morgon. Tror det hann gå en kvart från det att sambon kört hem henne tills hon ringde... hon var bekymrad över det kalas vi ska ha på lördag. "Jaha?" undrar jag förvånat.

"Jo, jag märkte ju att det behövdes städas en del också när jag var hos er"
(suck)



"Så, jag kommer igen på fredag och hjälper er med det också..."
(givetvis)

Hon hade redan hunnit fundera ut en plan också såklart, jag ska damma, sambon dammsuga och sen tar mormor och rengör toaletten... ska man skratta eller gråta? Tror bestämt att jag suckar lite grann och hoppas jag inte blir knäpp helt på fredag.



Söndagen var 1000 gånger bättre! Virkdag hos Cattis, mm så underbart :) Hon lyckas alltid göra mig lugn och glad och inte ett orosmoln i sikte! Det bjöds dessutom på riktigt lyx, torkad vildsvinsfile och dovhjortsstek till middag! Med POTATIS! Både jag och sambon var helt saliga och denna middag är fortfarande det stora samtalsämne här hemma :D Hoppas vi kan få köpa lite vilt av Cattis jägarmake, hade verkligen känts riktigt lyxigt att ha en bit i frysen :P




Torsdag fyller älsklingsgubben 30 år, gamle man! Därav kalasbjudningen på lördagen. Får såklart storfrämmat då från Borås i form av svärmor och svärfar. Ska bli skoj att träffa dem igen, blir alldeles för sällan med det avståndet och vår strama ekonomi. Hoppas vi hinner få lite pengar innan helgen bara, tian i plånboken lär inte räcka långt till ett 30års-kalas. Skönt att vi bestämde oss för att bara bjuda de allra närmsta, men blir nog ändå svårt att göda de få som dyker upp med en liten guldpeng bara. Men men, det löser väl sig. CSN, FK och manpower kanske lyckas göra oss lite glada för en gångs skull? Man kan jue i alla fall inte berömma dem för deras snabbhet eller tydlighet när man ringer för att fråga vart ens pengar håller hus... Men lägga ner högvis med pengar för att jaga fuskare kan man göra! Kan ju bli galen för mindre!



06.45 piiip

Borde egentligen lägga mig igen och se om det går att sova nu.. men knät värker så jag ens har svårt att sitta still, lär jue vara svårt att somna då. Jaja, kanske ska hitta på ett nytt amigurumi-mönster istället...

1 kommentar:

  1. Hoppas tabletterna hjälper mer nu än första veckan. Jag märker oerhörd stor skillnad måste jag säga. Jag sover nog bara en timme längre på morgonen, men jag är piggare så sömnen måste vara bättre nu än innan.

    Hoppas CSN och FK fanns där för er i veckan.

    Gratulera sambon i efterhand från mig.

    kramkram

    SvaraRadera