fredag 26 februari 2010

Äntligen OP!!

Efter en del övertalande fick jag ortopeden att gå med på en artroskopi! Som jag har väntat på detta. Först ville han skicka tillbaka mig till sjukgymnast igen (!!!) men jag stod på mig och förklarade att jag redan träffat 4 olika sjukgymnaster och inte blivit bättre efter det.

Ortopeden TROR att jag BARA har knäskålssmärtor, vilket ju är en smidig diagnos eftersom det inte finns något att göra åt det. "Du får träna med sjukgymnastik och kanske blir det något bättre, annars får du lära dig att leva med smärtorna" J***ligt lätt att säga något sådant när det inte är han själv som har ont! Jag tänker inte lära mig att leva med några smärtor när jag vet att inte allt som går att göra har blivit gjort!

Risken med artroskopi är att jag får mer ont efter OP, men å andra sidan har jag nu en skada på menisk eller brosk så kan jag bli helt återställd och smärtfri! För min del är det inget snack om saken. Jag tar risken och hoppas på att jag blir bättre istället för att ge upp och lära mig leva med det!

Inom tre månader ska det ske och har jag tur så kan det bli tidigare om någon OP blir inställd. Tiden efterår blir nog rätt tuff med träning och smärtor men jag ser ändå framemot detta och försöker se det positivt!

1 kommentar:

  1. Vad skönt för dig vännen, att du äntligen får op. Jag hoppas innerligt att det blir bättre efteråt.

    kramkram

    SvaraRadera