söndag 7 mars 2010

Men givetvis!!

(blandad gam-kompott idag!)Varför måste varje någorlunda positiv händelse i mitt liv direkt åtföljas av något negativt?

Nu kanske ni tycker att jag är lite väl dramatisk och överdriver, men skulle jag göra något sådant? >.< Ok, det kanske har hänt någon enstaka gång O.o

Men inte denna gången! Sambon har fortfarande inte fått en krona sedan i december och vi går numera på knäna! Utan pappas hjälp med lån hade vi idag inte haft någonstans att bo eller någonting att äta för den delen. Han är verkligen guld värd som ställer upp när man behöver hjälp! I torsdags kom dock ett glädjande telefonsamtal! Jag hade sökt ett extrajobb dagen innan och nu ville man komma ner från stockholm för en anställningsintervju! Så på tisdag kl 9 hoppas jag att jag får ett jobb! Visst är det inte så roligt att jag då kommer att plugga, praktisera, jobba samt sköta mitt företag medan sambon fortfarande inte kan hitta ett jobb. Men någon måste ju städa, laga mat och slava för mig när jag kommer hem med stålarna haha!
Men särskilt länge fick jag inte vara glad för denna nyhet! Igår backade sambon nämligen på en bil som fick en rejäl buckla i sidan. Att bilen och försäkringen står på mig och vi ännu inte hunnit besikta skrothögen gör inte saker och ting bättre. Ljuspunkten i det hela är dock att vi var på väg till verkstad för att serva bilen inför besiktningen på måndag och därför bör försäkringen täcka detta även om det tekniskt sett är körförbud på bilen. Men i värsta fall får jag en fin prick i körkortet och får dessutom betala hela kostnaden för skadan... Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta!
Nu är liksom botten nådd och hur jag än försöker se möjligheter som kan hjälpa oss ur detta så ser det mörkt ut nu. Tur att vi fortfarande har varandra i alla fall, tar vi oss ur detta så lär vi klara allt som kan hända framöver!


1 kommentar:

 1. Hejsan...från en till med Gam-allergi, mycket bra namn! Ja...ibland blir man tokig av fibron.
  Är förskonad från sömnlösa nätter, lider däremot av "skulle kunna sova dygnet runt". Och jag har märkt att det är antingen eller, med den här sjukdomen. Systerdottern är som du, sover aldrig, så jag vet hur du har det, även om jag inte har provat på det.
  Ett tips om du inte redan har provat. Spikmatta, jag kan inte fungera utan den! Den tar bort de värsta smärttopparna. Jag t o m sover på den, kanske inte att rekommendera...=D
  Hoppas det kommer en "bättre period", för det gör det, man vet bara inte när...
  Kram på dej!
  Kerstin

  SvaraRadera