lördag 20 februari 2010

Så trött...

Ingen sömn i natt heller, är så fruktansvärt less på detta nu! Hur svårt ska det vara att somna? Har dessutom ätit min nya "sömnmedicin" i 3 veckor nu och får därmed inte äta den längre. Räknade lite snabbt på antal sovtimmar jag fått under veckan och konstaterade att jag sovit max 15 timmar på 6 dygn.. vilket innebär ett snitt på ca 2,5 timmar per dygn!! Hur normalt är det?

Att praktiken har börjat med gör ju inte mig piggare direkt, fast trots att jag är helt slutkörd efter en heldag på psyk (ok låter lustigt men orkar faktiskt inte bry mig >.<) så sover jag lik förbannat inte!

Men som vanligt när jag inte kan sova så blir det en del virkat, så även i natt. Blev ett gulligt litet etui att ha visitkort i, bild och mer info om det kommer på pysselbloggen så småningom!

Kunde faktiskt sova en timme idag på eftermiddagen och det behövde jag verkligen, men huvudet hänger fortfarande inte riktigt med pga all sömnbrist så hittar ni tusen stavfel i detta inlägg så har jag inte blivit dyslektiker helt plötsligt ;)

Ska hoppa i säng nu i alla fall så önska mig lycka till, även om jag inte sover så får jag trots allt lite välbehövlig vila! Natti natti

Åh förresten! Om jag inte hinner blogga här innan tisdag så håll tummarna för mig då, ska till knäspecialisten om inte han kan hjälpa mig med värken så är det nog läge att amputera :)

2 kommentarer:

 1. Hej vännen,

  Varför får du inte äta den tabletten längre? Jag har fått den utskriven igen.

  Kramkram Glömde måtten igen på gossen. ska se när minnet är med mig, nu är ju en tand ute så smärtan och tröttheten är med mig idag.

  ha det gott

  Cattis

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen konstigt det där med att man bara får äta Circadin i 3 veckor. Först och främst innehåller det ett naturligt hormon (melatonin) och för det andra är det inte beroendeframkallande. Min läkare (som nu slutat, typiskt nog #%+§¤%!) är tysk-svensk och förklarade att det är just sverige som har den här dumma regeln och att det egentligen tar mer än 3 veckor för circadin att funka optimalt. Han förstod inte varför det måste göras ett uppehåll innan man kan fortsätta och var ganska så frustrerad över att vara tvungen att följa den regeln. Och dessutom så var han den första läkaren som faktiskt var pigg på att skriva ut Circadin åt mig. De innan honom vill bara köra på rävgift som antingen inte funkar, skapar myrkryp i benen natten igenom eller så blir man en zombie dagen efter. Det är som att man ibland undrar om läkarindustrin EGENTLIGEN vill att man ska fortsätta vara sjuk/ha problem så de kan fortsätta tjäna pengar.

  *pust* Ja, det är minsann lätt att bli upprörd över sånt här.

  Hoppas det löser sig för dig!
  Kram

  SvaraRadera