tisdag 5 januari 2010

Hur länge orkar man?

(en uppsjö av kungsgamar idag!)

Är så less på att må dåligt nu, vill bara krypa ihop under täcket och aldrig mer gå upp. Jag kämpar som en idiot för att hänga med i skolan, vilket är tufft även om jag hade varit på topp. Börjar tappa hoppet om att jag kommer att orka med, ligger hela tiden efter och missar föreläsning efter föreläsning.


Vet inte hur jag ska ta mig ur denna onda spiral med smärtor, sömnbrist och berg med skolarbete. Känns som att jag skulle behöva sova nonstop i några veckor för att återhämta mig och samtidigt skulle jag behöva några veckors tidsstopp för att hinna komma ifatt i skolan.


Mitt knä gör bara mer och mer ont, jag sover dåligt och min energinivå är lägre än någonsin. Bara några veckor kvar innan praktiken drar igång och tempot kommer att dras upp ytterligare, vågar inte ens tänka på hur jag ska klara av det...

1 kommentar:

  1. Oh, min vän vad jag lider med dig. Jag önskar verkligen att du kunde få sova en natt och sen en natt till. Jag hoppas för din egen skull att du orkar med skolan, men jag vet hur svårt det är när man inte kan sova.

    Många kramar till dig.

    ps. fina bilder du hittade till sambon:)

    SvaraRadera