måndag 23 november 2009

Bättre...

Idag har jag mått betydligt bättre än jag gjorde igår. Även om jag fortfarande är trött och har stickningar/domningar i händer och fötter så känner jag mig idag klar i huvudet. Är så skönt att kunna tänka ordentligt igen och känna att huvudet följer med. Haft en del illamående också idag men inte alls så intensivt som igår.

Jag känner mig rätt säker nu på att det var den nya medicinen som gjorde mig dålig. Igår totalvägrade jag nämligen att ta Lyrica och tog istället min Cymbalta. Även om min läkare säkert inte blir helnöjd över att laborerar själv med min medicin så här, så är i alla fall jag nöjd över att jag mår bättre. Har till och med orkat vara hemifrån en stund idag! Jag och sambon åkte hem till mormor en timme eller så och drack kaffe. Kanske inte låter som något märkvärdigt men för mig var det en jättevinst!

Nu ska jag virka en stund, något som jag inte heller har orkat med särskilt mycket under veckan och så hoppas jag på att jag mår ännu lite bättre igen imorgon!

2 kommentarer:

  1. Mitt i allt elände så känns det "skönt" att läsa
    om någon som har nästan likadana dagar som man själv har.Går på Feldenkreis sjukgymnastik sedan många år och det är det enda som håller mej flytande.Nu blir det ett långt uppehåll över helgerna så jag måste tänka efter att inte pyssla för mycket för då är det kört.Skönt att du mår bättre idag.

    SvaraRadera